Seriepremiären avklarad för SK Lejon

I kvällens match i ATG HockeyEttan mellan SK Lejon – Örnsköldsvik så kunde gästerna lämna Skellefteå Kraft Arena med tre poäng efter slutresultatet 2-4.

Här ser ni höjdpunkterna från matchen

Örnsköldsvik tog ledningen efter 14.41 i den första perioden genom Emil Johansson. Lejon kunde kvittera i slutet av perioden genom Sean Zukerman som sköt från förlängda mållinjen ett skott som letade sig in. Alla trodde nog att första perioden skulle sluta oavgjord men

med bara två sekunder kvar gav Ludwig Niederbach Örnsköldsvik ledningen.

Jonatan Sundin kvitterade i andra perioden och matchen såg ut att vända till lejons fördel då gästerna drog på sig många utvisningar.

Det kom då som en kalldusch  att Örnsköldsvik tog ledningen när Simon Engström gjorde 2–3, i den avslutande perioden ökade man på till 2-4 och lejon hade inte riktigt orken att skapa så många heta chancer men gjorde ett bra försök sista minuten då man tog målvakten och Övik hade en utvisning. Pucken ville inte studsa rätt och matchen slutade 2-4.

Sportchef Lars Westermark

– Seriepremiären avklarad, jag tycker det bitvis såg bra ut och vi faller på en del misstag som straffar oss hårt. Nu ser vi fram emot två till hemmamatcher denna vecka på fredag och söndag.

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!
OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.
Vi lottar ut en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist den 13:e december till de som stöttar våra lag via Stödbiljetten
Ditt telefonnummer är din lott! Fler fina priser kommer presenteras löpande!