Dubbla mål av Åström mot Piteå

Under fredagskvällen tog SK Lejon emot Piteå HC i ATG HockeyEttan Norra.

Efter halva första perioden tog hemmalaget ledningen genom duktiga junioren Victor Åström med assist av Leo Landor och Filiph Laine. Piteå kvitterade i power play strax före periodpaus.

I andra perioden som blev sönderryckt av många utvisningar kunde Piteå gå ifrån till 1-3.

SK Lejon tog även fortsättningsvis många utvisningar och med ett så skickligt lag som Piteå i Power play så utökade man målskörden med ytterligare tre mål.

Slutresultatet skrevs till 2-6 efter att Åström gjort ytterligare ett mål, denna gång assisterad av Filiph Laine och Zachary Tierney.

Matchens behållning var att se hur stora steg SK Lejons junior Victor Åström tagit, han går in i Power play och levererar bra på HockeyEttan-nivå.

SK Lejon hade 13 utvisningar vilket inte håller mot ett lag med Piteås kvalitéer.

Ny match väntar på söndag mot Vännäs HC.

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!
OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.
Vi lottar ut en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist den 13:e december till de som stöttar våra lag via Stödbiljetten