Riktigt bra insatser och storvinst för SK Lejon idag

Det var en bra dag för de SK Lejonlag som spelade idag.
Seniorlaget mötte Kalix på bortaplan, och gjorde säsongens bästa match.
SK Lejon kom ut med mer energi än Kalix och tog ledningen genom William Strömbäck efter åtta minuter. En ledning som stod sig till pausvila.
I den andra perioden gjorde Kalix två mål men lejon kvitterade genom Sebastian Palukka.
Kalix tog åter ledningen i powerplay och lejon fick jaga en kvittering något man lyckades med de sista sekunderna då Victor Colton nätade.

Här ser ni höjdpunkter från matchen:LÄNK
I förlängningen tog Kalix bonuspoängen men tränare Johan Burlin såg flera positiva saker i matchen.

– Vi var med från början och gav oss själva chansen. Bra skridskoåkning och kamp. OHL-meriterade backen Logan Mailloux gjorde sin första match för oss och det är en jätteförstärkning för oss. I övrigt ska hela laget lyftas fram.
– Vi hade lägen för att vinna under ordinarie tid och vi gör vår bästa match för säsongen. Vi är helt klart på rätt väg, säger Johan Burlin.
Logan imponerade stort med sin kraftfulla skridskoåkning och mogna spel, det ser bra ut inför kommande veckas tre hemmamatcher.

J20 laget spelade mot Örnsköldsvik på bortaplan och hade en riktig islossning med vinst 11-1.
Hela laget gjorde en riktigt stabil insats, målskyttar Casper Larsson x 2, Emanuel Taren x 2, Kalle Kauppi, William Källströmmer x 2, Viktor Åström, Kalle Viklund, Alex Hugosson, Victor Åström.
Joseph Krzysiak gjorde premiär i mål och spelade lugnt och bra, räddade en straff och motade 17 skott.

U16 laget spelade mot MG/Arvidsjaur och vann med 5-2
Det var en match med väldigt mycket utvisningar som rykte sönder spelet men lejonen kunde gå segrande ur matchen efter mål av Viktor Lidman, Joar Sundlöf, Ville Sundqvist, Karl Lindberg, Oskar Sundelin. Nils Carlsson var riktigt bra i målet och räddade 25 skott.

Tack alla som köper stödbiljetter, ni håller igång föreningslivet i dessa svåra tider, intäkterna från stödbiljetterna delas mellan alla våra lag.

Nu adderar vi ett presentkort från SportCity på 2500kr som vi lottar ut efter säsongen bland alla som köpt stödbiljett. sedan tidigare har vi en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist som lottas ut den 13:e december.

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!
OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.
Ditt telefonnummer är din lott! Fler fina priser kommer presenteras löpande!