Wings HC startar ett nytt lag i J18-Div 1

Wings har beslutat att starta upp ytterligare ett J18-lag som en del i föreningens långsiktiga strategi, att ha fler egna juniorspelare i seniorverksamheten. Laget kommer att spela i J18-Div 1 med ett tydligt mål att vara med i toppen av J18 Allettan varje säsong.

Det kommer vara ett tätt samarbete inom juniororganisationen med en positiv konkurrenssituation samt ett bra utvecklingssteg för de spelare i U16 som behöver. Fullständig information finns

här.

Är du intresserad och född mellan 04-06 så tveka inte att anmäla dig senast 15/1-2020 till mailadress, [email protected].

Anmälan ska innehålla spelares namn, ålder, position samt nuvarande klubb.

Vår målsättning är att kunna bjuda in intresserade till en tryout så snart rådande restriktioner tillåter. Är det inte möjligt kommer truppen tas ut av ledarstaben genom annan scouting.

Som juniorspelare har du möjlighet att söka till Wings/Arlandagymnasiets, utav ishockeyförbundet, rekommenderade HG. Där finns möjlighet till idrottsinriktning 5 dagar i veckan mellan 08.00-10.00. För mer info om HG, kontakta ansvarige David Lundmark david.lundmark@arlandagymnasiet.se.