Inför Tyringe

Matcherna duggar tätt och redan i eftermiddag är det dags för en ny drabbning då Tyringe står för motståndet, nedsläpp kl 16.00 i Tyrs Hov. Det blir även ett så kallat ”back-to-back” -möte med ny match mot Tyringe redan på onsdag 17/2 med då i Soft Center Arena.

Inför matchen med tränare Emil Ivansson:

Ännu en tung förlust senast i en målrik match, kan du kort summera?
— Den korta summeringen är såklart att gör man fem mål på bortaplan ska man vinna. Nu gör vi inte det för släpper några enkla mål i 5 mot 5 på inviduella misstag. Sedan är deras PP bra, men något av dom målen ska vi kunna freda oss från. Offensivt bra, defensivt inte alls okej.

Nu blickar vi framåt och Tyringe väntar på söndag. Ett Tyringe som även förstärkt rejält med ett antal importer. Hur laddar ni om för att ta poäng?
– Tyringe, ett starkt kollektiv som åker mycket skridskor och jobbar hårt. Även en del skicklighet nu när importerna har förstärkt dom. Vi har en tuff period bakom oss. Det är bara vi själva som kan vända detta, och det gör vi genom hårt arbete och att vi alltid sätter laget i första rummet. Sedan måste vi såklart följa vårt sätt att spela i alla delar av spelet.

Hur ser laget ut kommer det ske några justeringar?
— Det är samma spelare som senast.

Lycka till!
— Tack så mycket!

Alltid Oavsett
KRIF Hockey