Inför SIK – IF Troja-Ljungby

I eftermiddag kl 16.00 är Siken åter i spel då match mot Troja står på schemat.

Det blir inget ordinarie inför reportage  idag då hemsidan har sjukdom bland sin personal, utan det blir bara ett kortare info kring truppen och matchen.

SIK kommer till spel med med i stort sett samma lag som begav sig ner till Karlskrona förra helgen. Undantaget är att förutom de tidigare frånvarande spelarna Jesper Emanuelsson, Robin Wallin, Adam Tilander och  Martin Olsson, så kommer även Dennis Santesson idag står över matchen pga av sjukdom.

Sen har klubben i eftermiddag även med en ny bekantskap i centern Alexander Ternblad, som gör debut i SIK dressen.

Alexander kommer från Färjestads organisation och är en pålitlig 2-vägs center med bra spelsinne och en uppsida i sitt hårda jobb i alla zoner.

Anders Lundström SIK:s klubbchef kommenterar Alexander till hemsidan:

Vi kände pga av sjukdoms och skadebilden, att vi behövde få in en spelare till då vi varit lite kort på forwards/center sidan pga av skadorna vi har sen tidigare. När möjligheten dök upp att ta in honom från Färjestad för resten av Allettan så kändes det som en jättebra lösning för oss. Han är stark över pucken, klok på isen, och jobbar hårt av det vi kunnat se hittills på de träningar han varit med här i slutet på veckan, så det ska bli väldigt kul att se honom i spel för oss här mot Troja.

Hemsidan önskar Alexander och övriga laget lycka till i hans premiärmatch. Viktiga poäng står på spel i jakten om play Off platser till våren.

Matchen ser ni som vanligt via hockeyettans livesändningar från ATG Hockeyettan.