Lundmarkarna fortsätter i SIK

Skövde IK har påbörjat arbetet med säsongen 2021-2022 . Samtal genomförs med befintliga spelare från säsongens trupp och man har påbörjat arbetet för att bli rustade för kommande säsong.

Först ut att att meddelas kring vilka som ska kriga för SIK i Billingehov nästa säsong, utöver spelare med sittande kontrakt, är en mycket glad nyhet.

Klubbchef Anders Lundström meddelar att bägge bröderna Anton och David Lundmark har signerat var sitt 1-års kontrakt med klubben.

David som kom från Visby/Roma mitt i säsongen 2019/2020, kommer alltså inleda arbetet mot sin 3:e säsong i SIK. En period där utvecklingskurvan stadigt lutat uppåt.

Anton  kom på lån från Leksand inför slutspurten av Allettan då SIK hade stora skadebekymmer, och har visat framfötterna med frejdig skridskoåkning och vasst skytte stannar alltså även han kvar.

Klubbchef Lundström är nöjd.

-Vi är väldigt nöjda över att David och Anton blir kvar. 2 spelare med härliga utvecklingskurvor och som kommer till hovet och tävlar varje dag för att laget och de själva ska bli bättre.

David var lite ”skadad i kanten” när han kom från Visby efter ganska lång frånvara pga av skada tidigt på säsongen , men har jobbat och slitit under senaste säsongen för att komma rätt  igen, och hans form och målskytte har en nu en klart framåtlutad kurva. Anton är en stor talang med sin storlek, skridskoåkning och sitt fina skott, och kommer kunna bidra med mycket framöver. Vi var måna om att bägge skulle stanna. Nu blir det så, vilket känns jättebra.

Lundström säger även till hemsidan att presentationer av fler förlängningar är att vänta inom kort.

Hemsidan gratulerar bröderna till de nya kontrakten, och plötsligt känns inte säsongen 2021-2022 så långt borta längre.