Skövde IK – Väsby IK, onsdag 26/1 kl. 19.00

Redan nu på onsdag 26/1 är det dags för hemmamatch igen! Vi gästas av Väsby IK i Billingehov i ATG Allettan Södra.

Nedsläpp: kl. 19.00
Entrén öppnar: kl. 18.00
Ni köper matchbiljetter här: SIK – Väsby
Det går självklart att köpa biljetter i entrén också. Betalning med Swish eller kort. Önskar vara kontantfria, men pengar är pengar…
Bokar/köper man ståplats är det sittplats på ståplats. Det finns utlagda sittdynor och stolar som är utmärkta att sitta på.

Biljetterna ni köper till sittplats är numrerade men egentligen är dem onumrerade och vi äger rätt att flytta bokad plats en rad upp eller ner, samt i sidled. Detta pga rådande restriktioner om avstånd samt att vårt biljettsystem inte kan sälja onumrerade sittplatsbiljetter.

Information för er med säsongskort:
Ni med säsongskort privat eller företagskort kommer att kunna gå på alla hemmamatcher i Billingehov under nuvarande restriktioner. Vi behöver dock placera ut alla med säsongskort med avstånd, varför det inte är säkert att du kommer att sitta på din ordinarie plats. Vi gör allt vi kan för att alla ska bli nöjda och hoppas på er förståelse.

Information gällande nya publikrestriktioner:
Genom regeringens nya direktiv gällande publik i våra arenor så kommer vi att dela upp Billingehov i två sektioner. Det möjliggör för oss att släppa in upp till 500 personer per sektion. Sektionerna kommer att vara ORDINARIE SITTPLATSLÄKTARE och ORDINARIE STÅPLATSLÄKTARE. Vi kommer att ha två olika entréer till respektive sektion och avhängnat mellan de olika sektionerna.

Glöm inte ditt vaccinationspass med giltig ID-handling att visa upp i entrén.

Vi hoppas på och ser fram emot fullsatta läktare och bra tryck trots rådande läge!