Ungdomsavslutning – Vilken kväll TILLSAMMANS

I förrgår kväll, på självaste annandag påsk samlades hela vår ungdomssektion i Billingehovs A-hall för att avsluta säsongen 2021/2022 tillsammans. Flera hundra hockeytokiga barn och ungdomar intog isen till pampigt intro för att sedan hyllas unisont av både föräldrar, släkt och vänner samt A-lagsspelare i föreningen. Alla barn och ungdomar fick medalj för fina insatser under säsongen, det bjöds på korv och festis samt spelades mixmatch med A-pojkar och A-lagsspelare.

Ordförande Alexander Fornsjö kommenterar kvällen till hemsidan:
– ÄNTLIGEN fick vi samla våra barn och ungdomar och göra en avslutning på säsongen 2021/2022 tillsammans. Efter två år av pandemi har inte det gått i den utsträckning vi önskar. Det var mäktigt att se alla tjejer och killar åka in till vår egen Ammotracklåt, med rök, ljus och ett jäkla drag. Eftersom vi är en hockeyklubb ville vi ha hockeytema på avslutningen vilket jag hoppas att alla som var där uppskattade. Det var full fart från strax efter 17-tiden och några timmar framåt. Jag vill också passa på att rikta ett stort och innerligt tack till alla våra spelare och ledare som gjorde kvällen till vad den blev.

Ungdomsansvarige Erik Oscarson säger följande:
– Det är för stunder som dessa som allt slit och alla timmarna i ishallen är värt det. Vår ungdomsverksamhet har styrka, mod och energi nog att utöva en av de tuffaste sporterna i världen och samtidigt visa ett enormt hjärta.

Bilder från kvällen:
Fotograf: Fredrik Ridderbacke

ads/2022/04/LN4B1705-scaled.jpg" alt="" width="2560" height="1707" />