Sollentuna vinner genrepet mot Köping

SHCs sista träningsmatch inför seriestart slutar med seger 2-3 på bortaplan mot Köping. Om en vecka väntar Nyköping på bortaplan i seriepremiären

Köping inleder annars matchen bäst, men efter ca 8 minuter tar SHC över och efter 9:16 kommer 0-1 genom Hozcek på pass från Såsser.

I andra perioden har SHC bra koll på matchen, spelar smart och

löser uppgifterna bra.

0-2 kommer redan efter 3:20 genom Willner. För assisten står Brännwall och Såsser. Och strax därefter när klockan står på 4:14 är det dags för 0-3. Målskytt Lagerstedt med Brändström som framspelare.

I tredje perioden reducerar Köping två gånger om när SHC-spelare sitter utvisade. Och med ett par minuter kvar rycker Köping sin keeper. Men resultatet står sig.

Enligt ledare på plats totalt sett ett bra genrep där Sollentuna vinner välförtjänt. En bra laginsats och ett väl fungerande spel över hela banan.

Resultat 2-3 (0-1, 0-2, 2-0)

Skott32-20 (7-8, 13-7, 12-5)