ÖSTRA

Wings-Linden 3-6
Hanviken-Viggbyholm 6-2
Nacka-Trångsund 2-0

I Östra gör Linden ett miniryck när man vinner över Wings på ett mycket stabilt sätt. 4-0 i första perioden gav segern trots att Wings aldrig gav upp och skapade massor av chanser.
Hanviken vinner över Viggan och är absolut med i racet fortfarande. Sex mål bakom Björn Fors i Viggan-målet är bra gjort, den målvakten är normalt mycket svårlurad.
Nacka tar sina första poäng då man vinner över hockeyettanlaget Trångsund. 50-33 i skott tyder på fokus på anfallspelet för dessa lag?

Nichlas Perers, Hanviken: -Stabil match där vi gjorde det som behövdes idag. Första riktiga matchen med lite känslor som vi upplevt där domarna fick fullt upp ett tag. Precis som det ska vara när det står mycket på spel. Nu laddar vi om för en match mot Trånkan på tisdag.

Mattias Valente, Wings:-Sjukt besviken på hur vi kommer ut idag. Vi stjälper oss själva tyvärr genom att göra en katastrofal första period som Linden tackade för. Vi jobbar oss in i matchen men det räcker inte idag tyvärr trots att vi vinner skotten stort. Ny match på tisdag.

VÄSTRA

Fagersta-Surahammar 1-0
Arboga-Hallstahammar 6-4
Munkfors-Strömsbro 6-4

Den här omgången var märkvärdig där Fagersta vinner över serieledarna med bara ett enda mål gjort under matchen!! Men det var över tusen pers på läktaren!!
Arboga tar en fin vinst och kan det vara tack vare röstbytet på coachen? Lagen följs åt in i tredje perioden där Arboga avgör med två mål. Kim Persson gör 3+1 och borde få tårta på nästa träning?
Munkfors tar åter en vinst och bör erhålla mer respekt! Helt jämn match där Munkfors gör 5-4 i tredje och sen ett mål i tom bur.

Micke Österblom, Arboga:-Skön vinst, det var killarna värda. Men vi är lite för ojämna för att jag ska vara helt nöjd. Men nu är det viktiga att plocka poäng och då spelar det mindre roll att allt inte stämmer. Är väldigt nöjd med uppoffrande spelet sista 2 minuterna där alla som är inne står i skottlinjen och tom täcker skott med huvudet. Nu laddar vi om för nästa match borta mot serieledarna Surahammar.

SÖDRA

Vänersborg-Alvesta 5-3
Helsingborg-Grästorp 3-1
Borås-Halmstad 3-1

Vänersborg vinner över jumbon Alvesta men det var först efter mål i tom bur som man kunde pusta ut!
Sebastian Mårtensson gör två mål för Vänersborg och Niclas Mårtensson assar till dessa båda.
Hockeyettanlaget Helsingborg tar en viktig seger men Grästorp var med och hotade ända till slutet.
Halmstad håller undan i toppen med en bra vinst över Borås, 3-0 i början av tredje men Borås vann skotten! Borås fick ge sig mot serieledarna där två PP-mål i andra perioden mer eller mindre avgjorde matchen.

Fredrik Johansson, Halmstad: -Det var en mindre bra första period . Sedan gör vi två bra perioder . Vi spelade en bra bortahockey. Vi skulle hit för att stjäla 3 poäng och det gjorde vi!