Marcus Andersson klar för VBK 2019/20

Det är med mycket glädje vi kan presentera förra årets kapten och sevärdhet Marcus Andersson som klar för säsongen 2019/20.

Marcus har spelat fyra raka säsonger i laget och har haft en större roll som kapten i samtliga säsonger. Den gångna säsongen gick det dessutom så pass bra att han blev utlånad till Almtuna i Allsvenskan där han spelade en match. I Hockeyettan noterades 25-åringen för fina 41 poäng på 38 matcher, fördelade på 19 mål och 22 assists.

– Det fanns aldrig någon tvekan att denne kulturbärare skulle leda detta skepp som kapten. Marcus är precis allt vi som ledare står för, han jobbar otroligt hårt, sprider glädje och tvingar sina medspelare att bli bättre varje dag. En perfekt mentor för klubbens yngre spelare och han har vuxit i kostymen som en av Hockeyettans absoluta toppspelare samt är en attraktion på isen. Hans spel med och utan puck är otroligt bra för denna nivå. Vi är mycket glada att vår kapten blir kvar i klubben och på denna nivå ett år till, säger Vallentunas tränare Charlie Thermaenius

Välkommen till en ny säsong med VBK, Marcus!