Förlust i premiären

Det blev förlust i hemmapremiären mot Skövde med 2-4.

MIF tog ledningen i mitten av första perioden då Felix Fjälkeborn gjorde 1-0 efter assist av Emil Knuts och Sonny Karlsson.

I början av andra perioden med två spelare i utvisningsbåset för hemmalaget så passade gästerna på att kvittera till 1-1. Halvvägs in i andra perioden så tog Skövde ledningen i powerplay, men några minuter senare kvitterade MIF genom Kristian Ferletak som spelades fram av Elias Jacobs och Emil Ax.

2-2 stod sig sedan drygt 20 minuter tills det återstod 2,11 av ordinarie tid då Lukas Johansson gjorde 2-3 för Skövde. Med målvakten i båset och en extra utespelare pressade MIF på för en kvittering i slutminuterna, men istället kunde Skövde utöka till 2-4 med 22 sekunder kvar av matchen.

Skottstatistik: 37-28 (15-6, 13-11, 9-11)