Ny förlust efter mardrömsstart

För nästan på dagen ett år sedan fick Hammarby en mardrömsstart borta mot Sollentuna och låg under med 3-0 efter åtta minuter – idag fick vi en obehaglig repris, när det var tremålsunderläge redan efter 6.44. Hemmalaget gjorde mål på tre av sina fyra första skott – varav ett mål på straffslag.

Spelmässigt var det en ganska jämn match, men medan Sollentuna var effektiva framför mål var Bajen uddlösa. Lägg därtill att marginalerna inte heller var med, som vid 4-0 i andra perioden då Bajen hade power play, sköt på täckande spelare som kontrade och gjorde mål.

Sollentunas ledning var uppe i 6-0 innan Emil Leijon till slut spräckte nollan med tio minuter kvar av matchen. Slutresultatet blev därmed 6-1, siffror som var väl stora sett till hur spelet såg ut men det är som bekant målen som räknas i hockey.