Benjamin Johansson inför derbyt: ”Wings har gått tungt”

Omgång 9 i ATG HockeyEttan Östra Vår. Vi ställer några frågor till vår målvakt #50 Benjamin Johnansson som ger sin syn på kommande omgång och en liten reflektion på förra omgångens resultat

Sollentuna HC vs. Wings Arlanda
Jag tror vi kan vänta oss ett jämnt derby. Jag tycker vi har spelat upp oss på slutet och lyckats vinna de senaste matcherna.
Jag har inte sett någon av Wings matcher men de har gått tungt resultatmässigt. Senaste matcherna mot Wings har vi varit det bättre laget och jag tror trenden fortsätter. Tippar vinst för Sollentuna med siffrorna 3 – 2.

Hanviken SK vs. Hammarby IF
Hanviken gick på en rejäl smäll senast och bör vara revanschsugna, tror på 4 – 2 vinst för Hanviken.

Strömsbro IF vs. Enköping SK
Strömsbro har inlett fortsättningsserien bäst även om Enköping gjorde det bra sist mot Hanviken. Trotts det tror jag att Strömsbro vinner rätt klart med 5 – 2

Några reflektioner från förra matchen mot förra omgången, vad är dina kommentarer ? Hammarby IF vs. Sollentuna HC – Jag tycker vi börjar matchen bra, första 15 minuterna kontrollerar vi spelet men därefter faller vi in i Hammarbys tempo och de jobbar sig in i matchen.
Detta fortsätter även i andra perioden och inledningen av tredje. Mot slutet av matchen börjar vi hitta tillbaka till vårt spel och gameplan vilket också resulterade i en välförtjänt kvittering. I förlängningen är det jämt, det svänger åt båda hållen men vi lyckades få in den avgörande pucken efter att Hammarby gått bort sig i markeringen efter ett anfall.

Överlag tycker jag att vi gör en helt okej match men att vi kan mycket bättre och borde tagit med tre pinnar.