Surahammars tränarduo lämnar: ”Familjen undrar hur man mår”

Efter att ha haft ett informationsmöte med laget i kväll, så beslutade sig duon Conny Grundström och Daniel Carlsson att kliva av som ansvariga i tränare i Surahammars IF.

Hemsidan pratade med Conny Grundström och här är Connys egna ord om varför han och Daniel Carlsson lämnade tränarsysslan.

– Jag och Turken (Daniel Carlsson) har känt den senaste tiden att kraften och orken att driva laget har sinat. Vi har gett max sen dag ett och har tömt oss totalt. Det ligger inte i varken min eller Turkens gener att ge upp och fly, men när vardagen blir påverkad och familjen undrar hur man mår , då är det dags att tänka en gång extra. Vi har alltid pratat om att ha självinsikt och fokus på sin egna prestation på isen, det gäller även mig å Turken och vi känner att vi inte räcker till just nu för vårat lag. Det behövs ny energi och därför väljer vi att kliva åt sidan.

Surahammars IF tackar Conny och Daniel för all tid, engagemang de lagt ner i Surtahammars IF.

Hemsidan kontaktade även Sportchefen Mattias Karlsson för en kommentar. Han säger följande.

– Vi jobbar på att få fram nya tränare. Men det är ju inte lätt att få tag i någon vid den här tidpunkten av säsongen.Så just nu ligger allt fokus pä det. avslutar Karlsson.

Ja så återstår det att se hur jakten på nya tränare för A-laget fortskrider. Vi återkommer så fort det blir klart.

Text: Staffan Hesselbäck
Foto: Mattias Forsberg