Lagbygget 2020-2021: Huvudtränare klar

Han kom till laget i början av december. Nu har han fått förnyat förtroende att leda laget. Vi är glada över att presentera huvudtränaren för kommande säsong!


Dennis Hall

Ålder: 30
Moderklubb: FoC Farsta

Vad tycker du om att fortsätta i Forshaga?
Det känns otroligt inspirerande att fortsätta min tränarbana i Forshaga och att få vara med och bygga upp gruppen från start.

Sett till de spelarpresentationer som varit verkar laget vara inne i en generationsväxling. Vad är din och föreningens tanke med det?
För oss handlar det egentligen inte om vilken ålder man har utan snarare har vi valt att satsa på spelare som vi tycker har ett starkt driv att vilja utvecklas för att ta nästa steg och då är det oftast hos yngre spelare du hittar det.

Vad är målsättningen med laget kommande år?
När det gäller målsättningar är det först och främst att bygga en stark grupp och ett spel som ska göra att vi vinner matcher. När det gäller specifika delmål och slutmål så är det något som vi kommer sätta tillsammans i gruppen.

Musik du helst lyssnar på?
Oj, blandat, men är mycket för 80-talsmusik.

Förebild/Idol inom hockeyn?
Skulle inte säga att jag har någon speciell, utan försöker lära mig mycket av olika människor.

Har du en lite oväntad färdighet du är bra på eller gillar utanför hockeyn?
Jag är en jävel på Plump (kortspel)!

Forshaga IF om Dennis:
I Dennis har vi hittat en tränare med ett modernt ledarskap och som brinner för att utveckla talanger. Han kommer in i Forshaga, trots sin i sammanhanget relativt unga ålder, med massor av rutin om vad som krävs för att ta nästa steg och etablera oss som ett lag som utgör ett hot mot de etablerade Allettanlagen och gå mot Playoff-serierna. Vi får också en ledare som ser både oss som förening och spelarna med lite nya ögon. Säsongen 20/21 kommer bli extremt viktig för alla lag i Hockeyettan och med Dennis som headcoach ser vi möjligheten att ta steget in i framtiden.

 

Foto: Ann Karlsson