Sponsorarbetet fortsätter- Foten i Tranås förlänger avtalet

Du rullar på bra nu med sponsorarbetet och i dag kan vi presenter att Foten i Tranås fortsätter stötta föreningen.

Ett nytt avtal på tre år har skrivits med Foten i Tranås som bland annat hjälper laget att förebygga och ta hand om fotskador.

– Kul med tre nya år med Tranås AIF Hockey där vårt bidrag är att vara en länk i deras arbete med att förebygga och ta hand om skador, säger Joacim Golander på Foten i Tranås.

– Fantastiskt att presentera ytterligare en viktig ”spelare” i vår förening, vi kör på med tre nya år då båda partner vet vad vi har varandra och ser möjligheter tillsammans. Som Joacim uttrycker det mycket värdefullt för oss då vi kan finna och förekomma att spelare ska bli skadade, säger klubbchef Stefan Fransson.

Stort tack till Foten i Tranås! Vi kommer att fortsätta arbetet med att förlänga avtalen med våra samarbetspartners samt hitta nya, då de är mer värdefulla för oss än någonsin.

 

Foten i Tranås – Vi är bra på två saker, dina fötter och våra skor

Vårt arbetssätt

Foten i Tranås AB sätter ortopedisk optimal funktion i högsätet vid val av produkter och tillverkningsmetoder. Varje kund som undersöks skall veta och förstå skälen till problemen samt föreslagna åtgärder.
Foten har tidsbeställning för undersökning och erbjuder enkel löp- alternativt gånganalys till alla skokunder vid behov. Vid problem ska du som kund alltid erbjudas ett avlastningsinlägg vid första besöket/analysen.

Vi på Foten levererar inlägg efter Paromed-/contourmetoden. Målsättningen är att alltid leverera specialgjorda inlägg inom två veckor. Uppföljning inkluderande rådgivning, arbete med korrigeringar och efterjusteringar för att uppnå maximal effekt erbjuds alltid utan extra kostnad.

För dig som har bokat tid för analys genomför vi en grundlig genomgång. Du får bl.a genomgå en stå-, belastnings-, gång- och ev. löpanalys samt spegelanalys. Med dessa hjälpmedel, tillsammans med erfarenhet och unik kompetens kan vi bl.a se fotens belastningsbild och på vilket sätt fotens/kroppens rörelseschema avviker från ett normalt beteende.

Vår målsättning är att du som kund och som gör en fot- rörelseanalys ska veta hur du kan bli av med ditt fotrelaterade problem och hur du uppnår maximal komfort på vägen dit.

För dig som främst är i behov av skor är vår målsättning att du upplever hög service, kunskapsnivå och kvalitet och därtill hittar skor för de flesta behov & användningsområden.

Läs mer om Foten i Tranås på deras hemsida