Kraschlandning för Wings!

Wings åkte på en stjärnsmäll mot Huddinge i näst sista omgången. Wings såg ut att vara tagna av stundens allvar och inledde tamt. Det utnyttjade Huddinge som tog ledningen med 2-0 redan efter knappt 4 minuter. Huddinge var det klart bättre laget i första perioden men Wings lyckades ändå reducera och gick till periodpaus i underläge med (bara) 1-2. Andra perioden var betydligt jämnare och Wings hade flera chanser att kvittera men var inte effektiva. Tredje perioden började också bra och Wings fick flera möjligheter i ett tidigt Power Play, men ingen träff. Huddinge lyckades istället att utöka ledningen i vad som i det närmaste såg ut som ett oturligt självmål. Sedan fick Huddinge spela i numerärt överläge fem mot tre och avgjorde då matchen. Därefter tappade Wings allt. Och Huddinge kunde till slut stänga matchen med slutresultatet 7-1. Nu återstår sista omgången. Wings, som ligger två poäng efter Vallentuna om en plats i Allettan möter Segeltorp i Pinbackshallen på onsdag 11/12. Samtidigt tar Vallentuna emot Väsby. Wings måste förstås göra sitt jobb och vinna sin match. Den andra matchen kan Wings inte påverka, även om vi räknar med att storebror gör allt för att hjälpa lillebror. Hoppet lever. Kämpa.