Pelle Gustafsson inför kvällens match mot Väsby

Tuffast möjliga motstånd väntar HC Dalen när man ikväll ställs inför Väsby ”På pappret så har dom seriens vassaste lag, så det blir till att ge precis allt vi har, säger Pelle Gustafsson”.

 

Både Dalen och Väsby öppnade Allettan med seger i den första omgången. Lagen har faktiskt mötts tidigare i just Allettan, första gången som Dalen var uppe år 2018. Ikväll är det alltså dags igen och det blir en tuff men inte alls omöjlig uppgift enligt Pelle Gustafsson:

-På pappret så har Väsby det vassaste laget så det är klart att det blir en tuff uppgift för oss men samtidigt så ska det bli väldigt kul. Vi gjorde en riktigt bra match senast där killarna krigade på varenda position. Försvarsspelet fungerade väldigt bra, så det finns väldigt mycket att ta med från matchen senast. Det gäller att vi får en bra start i matchen och att special teams fungerar, men vi har vad som krävs för att ta ytterligare tre poäng om alla gör jobbet, det visade vi som sagt senast.

HC Dalen lanserar Reskassan!

 

Även denna säsongen kan du vara med o stötta Dalen i Allettan! Vi spelar 27 omgångar i Allettan varav 14 är på bortaplan, vilket medför enorma resekostnader.
För VARJE krona du swishar får du en lott i ett lotteri där högsta vinsten är en 65″ TV från NetonNet inklusive väggfäste.
Övriga vinster, Säsongsbiljett till nästa säsong.

*Vinstpotten kan komma att utökas under resans gång.

SWISH: 123 403 09 20

Vinnarna presenteras när säsongen är över, tack för ditt bidrag!