Förlust i säsongspremiären mot Lindlövens IF

Säsongspremiär när Dalen gästades av Lindlövens IF under lördagseftermiddagen. En match där gästerna till slut tog med sig extrapoängen upp till Lindesberg.

Det var två spelsugna lag som ställdes emot varandra men där hemmalaget tog det spelmässiga kommandot i den första perioden och tog genom Kristian Røykås-Marthinsen också ledningen i matchen. Rättvist sett till spelet. Lite slarv i mittzon gjorde att Filip Barklund några minuter senare kvitterade. Gästerna skulle också gå till pausvila med en 2-1 ledning gå Tobias Sjökvist hittat nätmaskorna med fem minuter kvar av första.

Andra perioden svajade lite fram och tillbaka där lagen bytte chanser med varandra. En period där utvisningarna haglade. Ett mål för Dalen där och resultatet hade sett annorlunda ut. Men spelet i powerplay klaffade inte riktigt. Dalen skulle dock få dit en kvittering då Kalle Hult höll sig framme och stänkte upp pucken.

Det skulle dock krävas övertid för att få fram en vinnare där gästerna precis i slutet genom Filip Halvordsson sköt extrapoängen till Lindlöven i säsongspremiären.