Vinst i seriepremiären!

Lindlöven åkte ner till Norrahammar som ligger söder om Jönköping och besegrade HC Dalen i sudden death.

Matchen började i ett högt tempo och Dalen hade lite momentum i början, men Lindlöven stretade emot bra. Efter 4.22 tar dock Dalen ledningen på ett litet slumpmål där dom får in pucken framför mål och till sist kunde Kristian Röykås Martinsen raka in en retur. Lindlöven kom dock tillbaka och efter 10.08 kvitterar Filip Barklund på en kontring, han får pucken i mittzon av Tobias Sjökvist och fri med Oskar Malm gör han inga misstag.
Eftter 14.46 är rollerna omvända,  Sjökvist gör 1-2 i powerplay framspelad av Halvordsson och Barklund. Resten av första perioden är Lindlöven bättre men den slutar 1-2.
Andra perioden blir det jobbigare för Lindlöven då man får emot sig många utvisningar. Perioden blir ryckig och när klockan står på 8.27 gör Kalle Hult 2-2 på en retur där Lindlöven inte får bort pucken bakom duktiga Jonathan Frykholm.
I den tredje perioden blir det ett ställningskrig där Lindlöven skapar lägena för att avgöra men inte får dit pucken bakom duktiga Oskar Malm i Dalen kassen.
2.51 in i förlängningen avgör dock Jonathan Halvordsson rättvist, fint framspelad av Isak Jonsson.