Trotjänaren Nicklas Larsson klar för ytterligare en säsong

Nicklas Larsson med över 500 seriematcher för klubben har inte tröttnat på ishockeyn. I helgen blev det klart att en av Surahammars IF riktiga trotjänare snörar på sig skridskorna för en 19:e säsong i a-laget.

Det var ett glädjande besked som nådde sportgruppen i helgen när Nicklas Larsson meddelade att han gärna blir kvar i laget och kör ännu en säsong i Hockeyettan.

Nicklas som debuterade i a-laget den 3:e oktober 1999 har på sina cirka 520 matcher gjort närmare 140 mål och totalt över 400 poäng i suratröjan. Det är med andra ord en kille som under lång tid gjort mycket för klubben och som nu alltså har för avsikt att fortsätta leverera.

– Vi hade så jäkla kul förra året och jag känner att vi kommer få ihop ett lika härligt gäng även i år och så länge jag känner mig pigg och fräsch i kropp och knopp så vill jag gärna vara med där ute.

Du är inte ensam om att lyfta fram gruppen från förra året. Vad var det för speciellt med den?

– Resultatmässigt gick det ju minst sagt upp och ner med höga toppar och djupa dalar men allt eftersom säsongen gick så växte vi inte bara spelmässigt utan skapade också en dynamik och en glädje i gänget som jag är väldigt nyfiken att bygga vidare på. Vi är ett gäng duktiga hockeyspelare och jag tror att med ett år till tillsammans så kan bli ännu tightare och överaska motståndarna i vinter.

Vi i föreningen är mycket glada över att Nicklas vill fortsätta spela i föreningen. Grattis till det nya kontraktet och välkommen tillbaka Surahallen i vinter.

Mattias Forsberg