Surahammar: En pinne med hem från Eskilstuna.

Det blev till slut en pinne med hem från Eskilstuna. Linden vinner i overtime efter 3;29. Målet kom i numerärt överläge.

Första perioden var en hafsig historia, Det vaskades fram lite chanser från bägge lagen och Sura pressade på bra i slutet av perioden. Skotten 4-8.

Linden cockstartar den andra perioden, man gör 1-0 efter 1:50 och 2-0 kommer 50 sekunder senare. Sura reducerar efter 7:11 genom Conny Strömberg, som gör sitt första mål för säsongenoch blir efter målet inknuffad över Anders Olsson i Linden kassen. Ett smärre gurgel uppstår då och det renderar i ett antal utvisningar. Skotten 9-8.

I tredje perioden jagar Sura kvittering och har flera bra chanser och tillslut kommer kvitteringen gefter 7:13. Oscar Forsman Larsson trycker dit pucken på en genialisk passning från Conny Strömberg. Det målet är förövrigt Suras 100:e mot Linden. Några fler mål blir det inte i tredje perioden, utan matchen får avgöras i overtime. Skotten 10-3 i sista perioden.

I början av overtime åker Sura på en utvisning och i numerärt överläge avgör Oscar Pettersson. Skotten i overtime 2-0 och totalt 25-19.

Nu gäller det att ladda om och ta nya tag. För på söndag kommer Forshaga på besök till Surahallen. Matchen börjar 16:00.

Eskilstuna Linden Hockey-Surahammars IF 3-2 (0-0, 2-1, 0-1, 1-0)
Skott: 25-19 (4-8, 9-8, 10-3, 2-0)