Kollektiv kollaps i sista.

Det som såg så bra ut efter två perioder, ledning med 5-2, blev till en mardröm i sista perioden.

Ja det blev en kollektiv kollaps sista halvan av 3:e perioden. Som Sura inledde med att göra 6-2 efter 2:48. Vad hände sen??? Blev Sura spelarna blev rädda för att vinna. När Forshaga efter 11:26 reducerade till 6-3, började raset och ledningen åts in minut för minut, Så med 12 sekunder kvar kom segermålet för Forshaga som gått från 6-2 till seger 6-7 på 9 minuter.

Sura spelarna blev ängsliga ju längre perioden led, ingen ville hålla i pucken och blev helt uppsnurrade av de vitskrudade Forshaga spelarna. Nej det här var inte bra, när man spelade så bra i de första två perioderna. Så faller det i skuggan av en medioker sista period. Synd om Philip Olsson som blev helt utelämmnad i sista perioden.

Nu får man ta nya tag och revanchera sig på onsdag då man reser ner till Mariestad för en ny match.

Surahammars IF-Forshaga IF 6-7 (2-1, 3-1,1-5)
Skott: 24-42 (10-10, 7-16, 7-16)