Conny Strömberg lämnar Surahammar: ”Turbulent”

I kväll mot Forshaga spelade Conny Strömberg sin sista match i Suratröjan. Hemsidan fick en pratstund med Conny efter matchen.

Jaha Conny Du lämnar Sura efter kvällens match, vart bär det av nu?
Ja det är inte i klart än, men jag har några intressenter som jag skall prata med. Målet är att det skall bli klart innan 15 februari.

Hur ser Du på tiden i Sura?
Ja det har varit en turbulent säsong. Vi spelade faktiskt jämt i början. Men sen kom den där olyckliga Forshaga matchen när vi tappade en 6-2 ledning med 8 minuter kvar av matchen till förlust 6-7. Efter det så tappade många spelare självförtroendet, några blev skadade. Andra gick tillbaka till andra klubbar och de ersattes aldrig med några nya. Det blev också väldigt frustrerande att förlora så många matcher i rad, något jag aldrig varit med om tidigare.

Ja den där Forshaga matchen pratar ju alla om. Men hur har det funkat i övrigt i Sura?
Jo det har varit bra, bra stämmning i laget trots alla förluster och sen gör ju alla runt laget och föreningen ett jättejobb. Så det har kännts väldigt possitivt. Jag vill passa på och tacka alla som lagt ner massor med jobb för att det här ska fungera. Så jag har bara positivt att säga om Sura. Sen har det väl kunnat gått bättre resultatmässigt. Men som sagt var stort tack till alla som jobbat kring föreningen och laget. Sen fär jag önska lycka till i kvalet, avslutar Conny

Ja Conny, det återstår ju bara att tacka dig för tiden i Sura och önska dig lycka till i din fortsatta hockeykarriär, Vi får väl se var Du dyker upp i för klubb härnäst. Det kommer säkert att bli spekulationer om det. Men den 15:e februari då vet vi.

Text: Staffan Hesselbäck