Surahammars tränare inför Malung: ”Blir Hanning i kassen”

I morgon tar Surahammars IF emot Malungs IF från Västerdalarna, Senaste mötet i Malung vann ju Sura efter straffar Vi får se om det kan upprepas i morgon kväll.
Hemsidan fick en pratstund med tränare Svanberg efter kvällens träning.

Ja Janne hur ser det ut inför morgondagen?
Jo då, vi hade en bra träning i kväll, det var bra fart på träningen. Vi kommer att ställa upp med två målvakter och 3 femmor och

1 extra gubbe. Oliver Tibbling och Victor Olsson kommer att vara med ifrån J20 och det blir Hanning i kassen. Vi jobbar mycket med att hålla ihop laget på träningar och matcher. Så gör alla sitt jobb till 100% så kan vi inte begära så mycket mer. Hur det går, ja de vet vi vid klockan 21 i morgon kväll.

Skadeläget är fortfarande oförändrat?
Nej, vi får troligtvis med Oscar Forsman-Larsson i morgon. Men för övriga är det fortsatt rehab som gäller. Ja Elias Silfver är ju med och tränar på is nu, men är nog inte aktuell för spel förrän till kvalet. Möjligtvis kommer han att kunna spela någon match i slutet av serien. Det återstår att se, avslutar Svanberg.

Ja det var allt som Janne Svanberg hade att säga inför matchen i morgon och hemsidan tackar för rapporten. kl. 19:00 släpps pucken i Surahallen. Då är väl Du där?

Text: Staffan Hesselbäck