Karlas Allservice och Björlings Entreprenad nya partners

Det går just nu inte en dag utan positiva nyheter från marknadsgruppen. Häromdagen blev såväl Karlas Allservice som Björlings Entreprenad våra nästa sponsorer att kliva in med stöd till föreningen.

Vi är väldigt glada och tacksamma. Ja till och med lite tagna över den respons vi får från näringslivet i kommunen och länet. Det är uppenbart att den framtidstro vi försöker förmedla smittar av sig på såväl privatpersoner som företagare.

I veckan fick vi positiva besked från ytterligare två fina företag som vill hoppa på tåget och vara med och synas tillsammans med oss. Karlas Allservice och Björlings Entreprenad AB.

Karlas Allservice är ett företag som tar sig an det mesta inom byggnation och inredning. Kjell Karlström och hans medarbetare monterar allt ifrån fönster, kök, till nya tak och butiksinredning. Behöver du panela om kåken eller byta ut några fönster på sommarstugan? Karlas Allservice fixar det åt dig.

Karlas Allservice når du på: 070-852 51 15 eller via mejl på:

[email protected]


Björlings Entreprenad AB 
grundades 2006 av Thomas Björling och är ett lokalt mark- och anläggningsföretag som tar sig an de flesta typer av grävarbeten, grundarbeten m.m.

Behöver du hjälp med ett gräv- eller anläggningsuppdrag? Ta kontakt med Thomas och Co på:  070-284 00 33.

 

Vi i Surahammars IF riktar ett stort tack till både Karlas och Björlings för att de värnar om den lokala idrotten och hjälper oss att ta nya kliv inför kommande säsong. Som vanligt uppmanar vi er supportrar att gynna de som gynnar oss. Använd er av våra sponsorer när ni behöver få det lite fint därhemma.

Text: Mattias Forsberg