Surahammars IF J20 vässar formen inför säsongen

Efter några veckors välförtjänt träningsvila tar Surahammars IF:s J20-lag från och med kommande vecka upp den försäsongsträning som under våren genomfördes en gång per vecka.

Under maj och juni träffades stommen i den trupp som har planer på att representera Surahammars IF i J20 division 1 kommande säsong för en gemensam sommarfys per vecka.

Nu när träningarna återupptas igen vecka 31 så kör laget två gemensamma träningar utomhus per vecka. Tisdagar och torsdagar mellan klockan 18:00–19.00 (cirka).

De killar som var med i maj och juni, och ni som eventuellt inte anslöt då men som känner att ni vill vara med nu är välkomna till Surahallen tisdag 28/7 och torsdag 30/7 för fyspass under ledning av vår STAC-tränare Fredrik Lindberg. Vi har en bra grundstomme i truppen men vill självklart gärna se fler duktiga hockeykillar i föreningen. Välkomna!

Just nu pågår underhållsarbete på våra kompressorer i Surahallen. Arbetet går bra och om det fortsätter lika storstilat så är planen att isen i Surahallen ska vara på plats helgen 14-16 augusti.

Detta innebär att J20 beräknas kunna dra igång isträningarna under vecka 34. En vecka som då kommer vara lite av en tryout-vecka för de killar som vill slå sig in i vinterns trupp.

Alltså! Tryout-vecka för de som vill spela i Surahammars IF:s J20-lag i höst/vinter kommer äga rum under vecka 34. Mer info om det kommer längre fram.

Vi kan också berätta att det under sommaren har blivit en förändring i ledarstaben kring J20. Mattias Mähler som var tänkt som huvudtränare i vinter har valt att kliva av på grund av privata skäl. Arbetet med att säkra en ny, duktig och hungrig J20-tränare pågår för fullt och under tiden så är det Thomas Homkvist och Oscar Isaksson som är de som leder truppen.

Text och bild: Mattias Forsberg