Vinst borta mot Hanviken!

Vinst med 4-6 borta mot Hanviken! Första perioden såg allt annat än bra ut och Hanviken gör 1-0 redan efter 26 sekunder. Hastigt och lustigt stod det 3-0 även om andra målet aldrig var inne utan gick i kryssribban. Tack och lov reducerar Wings genom Dennis Von Walden efter 13:55 som gav Wings extra energi. I andra perioden utnyttjar Wings ett numerärt överläge och reducerar till 3-2 genom Mikael Hedlund. Wings tar över mer och mer men det skulle dröja ända till 38:07 när Dennis gör sitt andra mål. 1:06 senare gör Joel Linnander 3-4 och endast 10 sekunder senare gör Dennis sitt tredje och Wings femte mål för kvällen. I tredje perioden bevakade Wings sin ledning, men efter 56:10 gör Hanviken 4-5. Det blev en nagelbitare till slut men Damian Szurowski avgör för andra matchen i rad, denna gången i öppet mål. Starkt Wings!
Målen gjordes av: Dennis Von Walden 3, Mikael Hedlund, Joel Linnander och Damian Szurowski.