ESK avslutar hemma mot Huddinge

Med sex raka förluster i bagaget ska Enköping på fredagskvällen avrunda grundserien med en sista match hemma mot ett formstarkt Huddinge. 

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang från 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Förlusten mot Nyköping i onsdags var synonymt med hur säsongen sett ut för Enköping. En jämn match med bra spel, men en match som till slut ändå förloras.

Nu är man framme vid grundseriens sista omgång och även om fredagskvällens match i Bahcohallen står mellan två lag som båda redan är klara för vårserien, så känns den viktig.

Det vore skönt att bryta förlustraden.

Om man dessutom gör det mot Huddinge så gör man det mot seriens näst formstarkaste lag (bara förra motståndaren Nyköping är före ï formtabellen).

Efter en trög start som förvånade många, så har Huddinge spelat upp sig mycket tack vare de meriterade tvillingbröderna Oscar och Victor Ahlström, som anslöt till laget för en tid sedan.

Bröderna har bland annat fyra säsonger i SHL med AIK på sin meritlista.

En annan sak som ESK har att spela för på fredagskvällen är att undvika att komma sist i grundserietabellen. Segeltorp, som möter Hanviken samma kväll, är just nu jumbo på samma målskillnad som ESK.

Vårserien, förresten. Nämnas kan att Enköping kommer att spela i den norra vårserien medan Huddinge får fortsätta i den södra.

Vårserierna startar om på noll, med andra ord har det ingen praktiskt betydelse exakt vilken placering man tar i grundserien.


MATCHEN: ESK Hockey – Huddinge IK
PLATS: Bahcohallen
DAG & TID: Onsdag 9/12 kl 19:00

FÖRKÖP BILJETT >> 
STREAMA MATCHEN>>


Erbjudande där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Abonnemang på Hockeyettan Play >> 

(Välj ESK i listan över klubbar så stöder du oss)