Vinst utan glädje mot Väsby!

Vinst utan glädje! Vi kommer överens om att sänka axlarna och gå ut och ha kul. Och det hade vi verkligen! Ledning med 2-0 efter första. I andra perioden ger Väsby oss en lektion som heter duga. Perioden slutar dock 1-1. Tidigt i tredje gör vi 4-1. Väsby krigar på och gör 4-2 och 4-3. Då krigar killarna enormt och med 1:45 kvar tar Väsby ut målvakten och spelar med 6 ute spelare. Jesper Andersson tar dock ut pucken och frispelar Dennis Von Walden som gör sitt tredje mål för kvällen. Matchen slutar 5-3. Tyvärr hjälper inte det då Strömsbro gör 3-2 med endast 1 1/2 minut kvar borta mot Vallentuna. Vi missar tyvärr allettan med en hårsmån. Målen gjordes ikväll av: Dennis Von Walden 3, Gustav Eurenius och Jesper Andersson, som före matchen tackades av för sin 100ade match med Wings a-lag.