Veckans Lag #13 Hockeyettan Södra

Det har blivit dags att presentera det sista Veckans Lag från den södra grundserien. Dessa sex spelare representerar den södra serien denna veckan.

Målvakt: 

Jonathan Stålberg – Vimmerby HC (3)

För tredje gången den här hösten (flest av alla målvakter i södra) tar Vimmerbys burväktare plats mellan stolparna efter att ha räddat 25 av 26 skott i epilogen mot Halmstad, vilket i sin tur gjorde att laget tog hem grundserien.

Backar: 

Jonathan Nielsen – Troja-Ljungby (1)

Troja-Ljungby avslutade grundserien med att besegra Nybro och säkra andraplatsen i den södra grundserien. En stor anledning till det stavas Jonathan Nielsen som stod för tre assist i segermatchen.

Erik Lindström – Nybro IF (2)

Nybro må ha missat Allettan men en som avslutade grundserien på bästa sätt var Erik Lindström som stod för Nybros båda mål borta mot Troja-Ljungby.

Forwards: 

Hampus Harlestam – Vimmerby HC (2)

Vimmerbys poängspelare stod för två mål i serieepilogen mot Halmstad. Två mål som tar honom in i Veckans Lag för andra gången denna hösten.

Emil Larsson – Tyringe SoSS (1)

Tyringe avslutade grundserien med att förlora med uddamålet mot Hanhals men Emil Larsson stod för ett mål och tre assist vilket ger honom en plats i Veckans Lag.

Kim Runermark – Kalmar HC (1)

Kalmars sniper stod för två nya mål under grundseriens sista omgång och slog sig med det in i höstens sista Veckans Lag.

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag finns de att läsa här under:

Veckans Lag #12

Veckans Lag #11

Veckans Lag #10

Veckans Lag #9

Veckans Lag #8

Veckans Lag #7

Veckans Lag #6

Veckans Lag #5

Veckans Lag #4

Veckans Lag #3

Veckans Lag #2

Veckans Lag #1

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath