Tranås är storfavoriter i vanlig ordning

Sponsras av

Matcherna kommer tätt för Hockeyettanlagen och det är åter dags för en ny bortamatch och kvällens motståndare står Tranås AIF för och det är ett Hanhals Kings med mycket bättre självförtroende än sist lagen möttes början på december. Som vi alla vet som följer Hanhals Kings har laget fått en kanonstart med två segrar och 5 av 6 möjliga poäng. Nu närmast väntar de två lag som ligger före i tabellen så det är tuffa fighter. Men det är något som Hanhals Kings tränare Thomas Heden är väl förberedd på.

Thomas Heden, fotograf Peter Olsson

Thomas Heden säger så här inför kvällens match:

Idag spenderar vi fredagskvällen i Tranås och vi kommer från en riktigt bra period både träningsmässigt och spelmässigt, även om vi var långt ifrån nöjda med spelet mot Borås. Vi kan mycket bättre än vi presterade den matchen och vi ska se till att ändra på det ikväll.

Vad har du och säga om motståndarna?

Tranås är ett lag som siktar högt och gjort en stor satsning för att lösa sin resa snabbt med diverse importer men vi är säkra på att bjuda upp till en fin tävling denna kväll. En tight serie kommer säkerligen vara ännu tightare efter denna omgång och vi är med för att skrälla, Tranås är storfavoriter i vanlig ordning. Skall tilläggas att Hanhals Kings inte besegrat Tranås på sista två säsongerna.

Några ändringar i laget?

Måns Krämer gör comeback i kvällens match, i övrigt har vi samma lag som senast förutom att Ludvig Persson stannar hemma och laddar för nästa match. Vi kommer givetvis göra om lite i och med ändringarna på vissa spelare, men detta tar vi laget.

Niclas Högberg, Tranås

Niclas tränare Tranås säger så här inför mötet med Hanhals Kings

Förlust mot Kalmar borta. Inte mycket att säga om resultatet. Vi får en bra start i matchen men vi är inte tillräckligt noga i spelet utan puck. Det fick vi sota för.

Vad säger du om dina motståndare ikväll?

Hanhals är ju i stora delar ett helt nytt lag sedan vi möttes senast. Frölundas J20 säsong blev ju inställd. Påminner en del om laget vi hade där för två år sedan.

Vi är redo för match!

Vi stängde onsdagens match och tränade bra igår. Vi är redo för match ikväll igen. Hanhals kommer från två raka segrar i en ung serie och vi är revanschsugna efter onsdagens förlust. Där är förutsättningarna inför kvällen.

Bara att bänka Er framför TVn ikväll, det kommer bli en underhållande match och dessutom är Tranås en av de bästa produktionerna i Hockeyettan, som vanligt ser ni matchen live på staylive.se