TAIF-rummet

Bjud dina kunder, medarbetare eller leverantörer på hockey!

Hyr vårt TAIF-rum och bjud på en trevlig kväll med bra hockey som underhållning. Vill ni ha något att äta kan vår samarbetspartner Örnfot Restaurang & Café erbjuda olika menyförslag. Vi har även fullständiga rättigheter för de som är medlemmar i supporterklubben.

Trådlöst internet och projektor finns tillgängligt om ni vill köra någon presentation för era gäster.

Boka tillsammans med andra företag

Är ni ett litet företag kan ni boka TAIF-rummet tillsammans med flera företag. Vill ni vara ostörda, kan dela av rummet med glasdörrar. Vill du att rummet bara ska vara för ditt företag så meddelar du oss detta.

Rummet tar max 50 personer sittande.

Ring vårt kansli på tel. 0140-146 24 för bokning av önskad match.

Catering via Örnfot Restaurang & Café

Vi ni äta och dricka under ert besök så finns möjlighet till catering via vår partner Örnfot Restaurang & Café.

Boka TAIF-rummet

För att boka TAIF-rummet för möten osv, vänligen skicka ett meddelande via e-post till webmaster@taif.se. Meddelandet måste innehålla nedan information. När bokningen är gjord skickas en bekräftelse via e-post. Du ser i kalendern nedan vilka tider som finns tillgängliga. OBS! Du kan ej boka tid samtidigt som a-laget spelar hemmamatch.

• Bokningsansvarig
  • Lag / företag / förening
  • Syfte för bokning
  • Önskat datum