sön 08 dec Slut
Hockeylag TYR 2
Hockeylag KRIF 5
sön 08 dec Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag VIM 2
sön 08 dec Slut
Hockeylag DAL 0
Hockeylag NYB 3
ons 11 dec 19:00
Hockeylag BOR -
Hockeylag HAH -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag MRM -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag DAL -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag HLS -
Hockeylag TRO -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag TRA -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag KLR -
Hockeylag TYR -

Boom! Backbjässarna stannar i TAIF

Idag kan vi presentera en riktigt bomb – backparet Fredrik Lindström och Jesper Alasaari blir båda kvar i Tranås.

Många har hoppats på det länge och nu kan vi äntligen presentera två extremt tunga på skrifter. Fredrik Lindström och Jesper Alasaari, som båda var ens stor del i föregående säsongs framgångar har valt att stanna i laget.

Fredrik kommer därmed göra sin femte raka säsong i laget medan Jesper gör sin första hela säsong efter att ha anslutit från HC Flyers strax innan jul föregående säsong.

Både Fredrik och Jesper är med sina storlek otroligt viktiga för lagets defensiv men är dessutom ett rejält hot framåt – Fredrik hamnar med sin 30 poäng på en sjätte plats i den interna poängligan medan Jesper stannade på 11 poäng på 34 spelade matcher.

Klubbchef Stefan Fransson är såklart mycket nöjd över att få behålla dessa profiler i laget.

– “Linkan” som nu kommer göra sin 5:e säsong hos oss känns så klart bra. En poängstark tvåvägsback som är viktig i 5-5 spelet och i special teams. Har haft några positivt stegrande säsonger  bakom sig nu men nu är det dags att på allvar visa all kapacitet som finns i honom. Finns mycket mer att plocka ut här. En viktig spelare på isen och en viktig kille i omklädningsrummet.

Om Jesper säger Stefan så här:

– Mycket kul att Jesper hittade tillbaka till hockeyn på allvar denna säsong efter ett par år i skymundan. Han visade med sin storlek och pondus att han var väldigt viktigt för vårt spel både i defensiv och offensiv zon. Nu när han fått smak på hockeyn och tränar hårt igen så kommer det så klart finnas en växel till att lägga i här, finns oerhört mycket mer potential att hämta ut. Jesper är en spelare du kan lita på varje match och som har bra fysik, skridskoåkning och pondus.

Vi säger varmt välkomna till Fredrik och Jesper!