Målvaktsparet spikat – ung, lovande talang ansluter

Vi kan i dag presentera vem som vaktar kassen tillsammans med Victor kommande säsong. Det blir Isak Ragnevad som ansluter och därmed spikar årets målvaktspar.

Det är alltså 19-åriga Isak Ragnevad som blir den andra målvakten att skriva kontrakt med laget inför stundande säsong och därmed är målvaktsparet spikat.

Isak kommer närmast från Västervik i Hockeyallsvenskan men är fostrad i Rögles organisation där han även har sina rötter.

– Isak är en snabb, trygg och skolad målvakt med stor potential och som provade på allsvenskt A-lagsspel med Västervik förra säsongen. Bra med vinklar och och täthet i målet. Tävlingsinriktad och en stor vilja att utvecklas varje dag och kommer därför att bli ett perfekt tävlingskomplement till Victor, säger klubbchef Stefan Fransson.

Hemsidan kontaktade även Isak för att fråga hur han känner efter att ha skrivit på för klubben.

– Det känns jättebra att ha det klart med TAIF! Det gick snabbt och smidigt och jag tvekade inte alls när jag fick denna möjlighet. Jag valde Tranås eftersom jag har hört mycket bra om klubben och att det är ett väldigt bra divisions 1-lag, men också för att det är ett lag som är med i toppen och framförallt har ambitionen att gå upp i Hockeyallsvenskan.

Vi hälsar med detta Isak hjärtligt välkommen till Tranås!


Isak Ragnevad. Foto: Rögle BK.