Nytt biljettsystem i Stiga Arena

Denna säsong lanserar vi äntligen ett helt nytt biljettsystem i Stiga Arena!

Äntligen är det dags att gå över till ett helt nytt biljettsystem i Stiga Arena. Systemet levereras av Nortic och kommer att underlätta för både besökare och föreningen.

Köp dina biljetter och säsongskort online

För att slippa köa på plats i Stiga Arena köpes biljetterna med fördel i förhand. Detta görs antingen via http://biljett.taif.se eller via vårt ombud Tranås Direkt på Storgatan 22 (ombud tar 5 kr i serviceavgift). Om du köper biljetterna online så betalar du enkelt via Klarna.

Säsongskort kan köpas online fram til

l onsdag 14 augusti kl. 10.00, därefter ber vi er att kontakta kansliet för att köpa säsongskort. OBS! Hade du säsongskort förra säsongen och vill ha kvar samma plats måste kansliet kontaktas senast 1/9 annars riskerar du att förlorar rätten till din plats.

Få biljetterna direkt i telefonen

Biljetter och säsongskort är numera helt digitala och skickas till dig via SMS och e-post och innehåller en länk till en QR-kod som visas upp och skannas i entrén. Om man önskar kan man även få biljetter/säsongskort utskrivna, kontakta då kansliet.

I entrén i arenan kommer det att finnas två kassor för skanning av förköpta biljetter och säsongskort samt en kassa för köp av biljetter på plats.

Är det något ni undrar, hör av er till kansliet på telefon 0140-146 24 eller via e-post [email protected].

Tips!

Om du har ett säsongskort kan du lägga till en snabblänk på din telefons hemskärm för snabb och enkel åtkomst. Nedan hittar du instruktioner för hur du gör detta på Android respektive iPhone.

Android

  1. Öppna biljetten via länken du fick på SMS/e-post.
  2. Klicka på de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj ”Lägg till på startskärmen”.
  4. Döp länken till valfritt namn och klicka på ”Lägg till”.

iPhone

  1. Öppna biljetten via länken du fick på SMS/e-post.
  2. Tryck på den lilla rutan med en pil i, längst ner i mitten på skärmen och väj sedan ”Lägg till på startskärmen”.