Dags för derby när Brunflo gästar Östersund Arena

Under fredagskvällen spelas säsongens första hemmamatch när stadskollegan Brunflo gästar Östersund Arena. Ett Brunflo som numera huserar i Divison 2.

Hos motståndarlaget hittar vi många bekanta ansikten som tidigare spelat för ÖIK. Däribland är Simon Bergsten, Emil Magnusson och Anton Klint dom mest nämnvärda. Även i år coachas laget av duon Jens Östlund och Gary Woolford som båda har ett förflutet i tidigare Östersund/Brunflo HC och Jämtland Hockey.

Efter förra veckans förlust mot Hudiksvall så har hemmalaget Östersund tränat på bra med näst intill ordinarie lag, några spelare saknas dock på grund av små skavanker men några av dessa v

äntas vara åter till söndagens match mot Borlänge. I målburen får nyförvärvet Robin Christoffersson göra debut och kommer att dela på matchen med kollegan Carl Hjälm.

– Det ska bli roligt att möta Brunflo i ett stadsderby där vi hoppas på bra uppslutning från publiken. Vårat fokus senaste veckan har legat på spelet med puck och där tycker jag att vi känns trygga. Men det blir intressant att se när det väl blir match hur vi ligger till i den fasen, säger tränaren Markus Molin.

ÖIK matchar sitt lag följande:

Målvakter:

Robin Christoffersson, Carl Hjälm

Backar:

Petter Runesson, Ludvig Carlsson, Niklas Nilsson, Karl Markström, Adam Danielsson, Erik Näslund, August Hansson

Forwards:

Elias Bjuhr, Marwin Ingmarsson, Simon Lövgren, Anton Grenholm, Axel Olsson, Sammy Andersson, Jonathan Queckfeldt, Emil Pettersson, Tony Söderman, Marcus Fornell, Filip Danielsson, J20 spelare.

Vilar: Ludvig Tallqvist, Linus Wernersson-Libäck, Pontus Wernersson-Libäck, Daniel Magnusson

Nedsläpp 19.00 i Östersund Arena.

Här kan du köpa din biljett till matchen

Ni kan även streama matchen via AETV