Straffseger mot Troja

Det var en tillknäppt tillställning under gårdagens match mot Troja med två lag som kände på varandra inledningsvis. Chanser fanns det så klart ändå åt båda hållen, men de riktigt heta målchanserna saknades i den fösta perioden som slutar mållös. I början av den andra perioden tar Troja ledningen med 1-0 efter ett tungt skott från blålinjen. Ett skott som överraskar en skymd Rasmus Hedström i målet. I mitten av den andra perioden åker Filip Norman på en tvåminutersutvisning. En utvisning som en än gång renderar i att vi kan göra mål i boxplay. Denna gång efter en fin prestation av Jesper Cederberg, assisterad av Anton Kalte och Filip Hedberg. Den tredje perioden blir likt den första mållös och matchen går till overtime. Närmast ett mål i förlängningen kommer målskytten Jesper Cederberg som får ett friläge i spel 3-3 som Trojas målvakt kan avstyra. Matchen går till straffar där sedan Victor Andersson kan avgöra och två poäng stannar kvar i Huddinge.

I och med gårdagens seger så stannar vi kvar på en andraplats i tabellen och imorgon tar vi båten till Gotland för ännu ett prestigemöte, denna gång mot Visby/Roma.