Rapport från årsmötet 2021

I torsdags, den 10 juni, hölls TAIF’s årsmöte på Statt i Tranås inför knappt 30 medlemmar. Nedan följer en kort redogörelse av mötet.

Trots att föreningen och samhället i stort ställts inför stora utmaningar det senaste året, så kunde styrelsen igår presentera ett positivt resultat på 486 761 kr, vilket ger ett eget kapital på drygt 2 000 000 kr.

Ett par förändringar på styrelsenivå rapporterades då Sophia Skobe Rosén (ledamot) och Anton Breidner (sekreterare) valde att lämna sina uppdrag. Tillkom gjorde Alexander Parmö (ledamot) och Mikael Karlsson (valberedning).

Klubbchef Stefan Fransson kunde också presentera Arto Miettinen som ny huvudtränare för a-laget, samtidigt som han meddelade att arbetet med att rekrytera en assisterande tränare är i full gång. Tranås AIF väljer också att stärka upp organisationen. Melker Tollsten, utbildad journalist och företagssäljare, anställs på 60% och kommer att arbeta på marknadssidan och med föreningens bemanningsbolag.

Hela årsmötet filmades och ni som är medlemmar i föreningen kommer via e-post få en länk för att titta på mötet i efterhand.

Styrelsen tackar för en trevlig kväll med de medlemmar som var på plats. Nu blickar vi framåt, mot en ny spännande säsong!