Inför match: TAIF – Vimmerby

Ikväll klockan 19.00 väntar säsongens fjärde match, denna gång är det returmöte mot Vimmerby som gäller. Nedsläpp 19.00 i Stiga Arena.

I senaste matchen mot Skövde IK kom säsongens första vinst för Tranås AIF. Ikväll väntar rivalen Vimmerby HC där hemmalaget har revansch att utkräva efter förlusten i säsongspremiären.

Huvudtränare Arto Miettinen säger såhär inför kvällens match:

– Det vi tränat på ska sakta komma fram mer och mer, vi ska våga mer och lita på varandra. Jag tycker det var ett framsteg senast mot Skövde. Vi vill få bättre ordning i passningsspelet och bli mer desperata framåt och spela en snabb hockey. Vi har skapat mycket men har haft skral utdelning. Bakåt har vi bara släppt in fem mål, och bara ett i 5 mot 5.

Victor Johnson vaktar kassen, och det finns en del skavanker i truppen, klart är att junioren Pelle Philipsson Ek finns med i matchtruppen.

TAIF-Rummet är som vanligt öppet för medlemmar i Flying Cranes, är du inte medlem kan du bli det här.

Välkomna till Stiga Arena ikväll!

Köp biljett | Köp livesändning

Köp Halva Potten-lotter

Glöm heller inte att köpa Halva Potten lotter. Ni hittar information om hur ni gör det på bilden eller länken nedan. Vi säger också stort grattis till Charlotte Magnusson som senaste matchen tog hem halva potten på 2 515 kr!

Läs mer om lotteriet