Hanhals hemma ikväll

Efter två raka segrar väntar ikväll Hanhals IF i Stiga Arena. Nedsläpp 19.00.

Hanhals, som haft det tufft inledningsvis ligger för tillfället sist i tabellen. Laget har dock visat att de besitter bra kapacitet och har bland annat vunnit mot Karlskrona och tagit poäng mot Mörrum. I Hanhals hittar vi också förra säsongens Taif-spelare Jacob Olbing och Emil Backman.

I Tranås debuterar

ferrer">Antti Palojärvi, samtidigt som Miro Mäkinen åter är i spel efter sin avstängning.

Vi ska bygga vidare på det vi gjort bra senaste tiden, annars är de här två vinsterna inte värda något, det finns inga dåliga lag i den här serien. Vi ska nollställa, och vara ödmjuka inför uppgiften. Vi har pratat mycket om att visa hjärta i allt vi gör sista tiden. Det gäller att vi fullföljer vår gameplan och fortsätter att vara disciplinerade, säger huvudtränare Arto Miettinen.

TAIF-Rummet är idag stängt på grund av omfattande renovering. Vi ser fram emot att kunna välkomna er till ett uppdaterat TAIF-Rum inom kort.

Köp biljett |Köp Livesändning

Köp Halva Potten-lotter
Glöm heller inte att köpa Halva Potten lotter. Ni hittar information om hur ni gör det länken nedan. Vi säger också stort grattis till Hans Fundin som senaste matchen tog hem halva potten på 2 610 kr!

Läs mer om halva potten här