Välkommen på try-out till Tranås Hockeygymnasium

Tranås AIF Hockey och Holavedsgymnasiet välkomnar killar och tjejer på try-out och till att besöka Holavedsgymnasiet den 9 november 2021!

Den 9 november 2021 kommer Tranås AIF Hockey och Holavedsgymnasiet att anordna en try-out för Tranås Hockeygymnasium, där du får möjlighet att besöka skolan och testträna med laget.

Dagen startar på Holavedsgymnasiet med information, underhållning samt en rejäl rundtur och besök på de två program du anmält intresse för att få veta mer om.

Efter att ha ätit lunch i skolans matsal samlas spelare och föräldrar på Bredstorps IP för ett träningspass tillsammans med spelare från föreningens A/J-trupper och för att få information om HG och föreningen. Träningspasset leds av J-ansvarig Vesa Ruuskanen och vid hans sida kommer föreningens A-lagstränare, U-ledare och HG-tränare vara med och stötta. Parallellt med ispasset informerar Mikael Axelsson, ansvarig för skolans idrottsverksamhet, föräldrarna ytterligare om HG i Taif-rummet i anslutning till Stiga Arenas entré.

Efter en internmatch ansluter spelarna till TAIF-rummet tillsammans med ledare från ispasset och klubbchef Stefan Fransson för fortsatt information om föreningen och Hockeygymnasium.

Varmt välkomna!

Schema för dagen

09.15: Information och underhållning i Holavedsgymnasiets aula.

10.00: Besök i en klass hos valt program.

10.55: Återsamling i aulan.

11.10: Besök i en klass hos valt program.

12.10: Lunch i Parkhallen (skolmatsal i anslutning till skolan).

13.00: Samling i Stiga arena. Spelarna kommer att delas in i grupper – vilken grupp du tillhör, var ni byter om och vilken tröjfärg som tilldelats anslås på dörren till omklädningsrummen. Föräldrar samlas i Taifrummet på entresolvåningen vid huvudentrén för information om HG.

13.30-14.20: Isträning (filmas).

14.30-15.00: Internmatch (filmas). Om inte frågestunden fortsätter för föräldrarna är de välkomna ut på läktaren.

15.30-16.30: TAIF informerar spelare och föräldrar om sin verksamhet och samarbetet med HG. Representanter från båda organisationerna finns på plats för att besvara frågor. Ett lättare mellanmål serveras spelarna och föräldrarna bjuds kaffe och något litet till det.