false

Ljungby Arena

Arenan har plats för 3 500 åskådare varav 1523 sittande och har fårr ett stort lyft, både exteriört och interiört.

Ljungby arena kommer att tillgodose alla på ett helt annat sätt. Bättre komfort, nya kiosker, ny pub samt en ny restaurang med plats för 200 gäster är faciliteter som tillkommit, vilka kommer höja upplevelsen för besökaren. Helhetsintrycket i arenan kommer bli en helt annan, tack vare mediakuben. Mediakuben är kommer att ha en central roll som informationsbärare av spelsekvenser, erbjudanden från våra partners med mera. Naturligtvis bidrar detta sammantaget till utmärkta möjligheter att synas tillsammans med oss.

Arenan kan också användas till mycket mer än ishockey. Mässor, konserter och tävlingar i olika typer av idrott är exempel på andra evenemang som arenan kan användas till. Förhoppningsvis blir arenan den nya samlingsplatsen i Ljungby dit alla vill gå.

Väl mött i nya arenan!

Mer om Ljungby Arena

falseSunnerbohov -som arenan tidigare hette- har tjänstgjort som Troja/Ljungbys hemmaborg sedan den byggdes, 1981. Många härliga stunder har upplevts i dåvarande Sunnerbohov, men var sak har sin tid. Nu inleds en ny epok med Ljungby Arena. Läs mer

Hjärtsäker plats

falseHjärtsäker plats IF Troja/Ljungby verkar för ökad säkerhet i Ljungby Arena. Läs mer

B-hallen

Vår träningshall med tider för allmänhetens åkning. Läs mer