Söder-race i Norra Allettan

Nu är det bara två-tre matcher kvar och i helgen är lagen i Norr på resa i söder.
Norrgängen reser ju normalt långa resor men nu reser man kanske dubbelt så långt.
Tittar man i tabellen är det fantastiskt jämnt och att tippa utgången i matchens omgångar blir inte lätt, bottenlagen kan mycket väl vinna mot topplagen.
Vi frågade alla tränare om hur de ser på helgens motstånd och hur hemmais/bortais påverkar:

BORLÄNGE – PITEÅ/VÄNNÄS
Dennis Hall: -Vi vet förutsättningarna och vad som kommer krävas av oss för att vinna. Vi möter två bra lag så det blir stentufft, men roligt.

KÖPING – VÄNNÄS/PITEÅ
Patrik Fagerlund: -Hej! Det blir två tuffa matcher för oss.. Vännäs har spelat bra på slutet och har fortfarande chansen till en play-off plats samtidigt som Piteå har hugg på 3:e platsen. Vi kommer från en period med en del sjukdomar och skador så det gäller för oss att spela smart och ta vara på chanserna vi får så ska vi nog kunna vara med och tävla om poängen.

HUDIKSVALL-KALIX/BODEN:
Lars Lövbom: Hej, Det kommer att krävas 100% insatser för att vinna. Vi är starka hemma. Lite revanschsugna från förra matchen. Vi måste vinna för att kunna vara med att kriga om tredje platsen.

ÖSTERSUND-BODEN/KALIX
Kjell-Åke Andersson: -Bra och tufft  motstånd, härliga  matcher mot lag son vi både vunnit och förlorar mot under säsongen. Vi älskar att spela i Östersund

…….

PITEÅ-BORLÄNGE/KÖPING
Krobbe Johansson: Vi kom ned till Borlängevåren efter ca 12 timmars bussresa med flera stopp av olika slag..bl.a. skulle en kvarglömd necessär in till Hudik, haha.
Vår taktik mot lagen i helgen blir att vi fokuserar på att komma upp i en bra nivå och att vårt eget spel fungerar enligt plan.

VÄNNÄS-BORLÄNGE/KÖPING
Mattias Lund: -Godmorgon! Har jobbat mest på slutet med att ha fokus på vårt eget spel. Men två bra lag vi möter. Tycker båda lagen har ett bra offensivt spel som vi måste klara av att stå emot. Resa långt och spela helhelg är vi vana uppe i norr så inga problem.;)

KALIX-HUDIKSVALL/ÖSTERSUND
Petter Christoffersson:

BODEN-HUDIKSVALL/ÖSTERSUND
Robert Nordberg: -Borta hemma spelar ingen roll. Vi spelar kl 18:00 båda matcherna och idag 2 kr match blir mycket folk.
1 o 2 mötts känns inspirerande.
Tyvärr har vi många borta och nu tappade vi Ledin som betydde mycket för drivet i gruppen.

Väsby och Enköping vilar i helgen.

 

/Pelle Björnekärr