Bajen avslutade med förlust

Det blev förlust för Hammarby i den sista seriematchen för säsongen borta mot Nyköping.

Hemsidan hade ingen utsänd på plats, och webbsändningen havererade tyvärr, så vi har inte sett matchen utan konstaterar bara att slutresultatet blev 6-1 till hemmalaget.

Ställningen var 1-0 efter den första perioden, och under första halvan av andra perioden gick hemmalaget ifrån till 4-0 innan Nestor Plarsmo reducerade för Hammarby – hans 12:e mål och 26:e poäng i vårserien vilket ger en slutlig andraplats i både skytteliga och poängliga.

I den tredje perioden gjorde så Nyköping ytterligare två mål, och slutresultatet blev alltså 6-1 inför 329 åskådare i Stora hallen.

Vi återkommer vad det lider med lite mer analyser av säsongen som varit – tills vidare passar vi på att tacka alla supportrar för det fina stödet på läktarna under vintern!

Arkivfoto: Henric Wauge