Förlust trots bra början.

Sura började väldigt frejdigt och tryckte på mot Lindlövens mål under matchens första 5 minuter så att det tvingades ta en timeout för att få fart på laget.

Hade Sura fått utdelning under de första 5 minuternas press och fått hål på storspelande Isak Mantler i Lindlövens kasse. Så kanske vi fått ett annat slutresultat. Men just nu är Suras självförtroende kört i botten och det tar tid att jobba sig ur det. Lindlöven gick i från till 2-0 på 8 minuter och då hade Sura uppförsbacke igen. Skotten i första 8-12.

Andra perioden ökade Lindlöven på till 0-4, trots att man förlorade skotten med 9-8.

Efter två perioder klev Christoffer Hanning av och lämnade över målvaktsspaden till Philip Olsson. Sura lyckades till slut spräcka nollan efter 9:52 genom Oliver Nordmark. Så sista perioden slutade 1-2 efter att Lindlöven gjorde sista målet i numerärt överläge med 11 sekunder kvar av matchen. Skotten i sista blev 13-14, totalt 30-34.

Så det som gäller nu är att jobba med den mentala biten och vända trenden, få in positivt tänkande i laget, vilket inte är det lättaste. Det käver mycket av både spelare och ledare för att nå dit. Nu väntar Skövde borta på söndag, Så fram till dess finns det mycket att jobba med, Det finns kvalitet i laget, så det är ingen omöjlighet,

Surahammars If-Lindlövens IF 1-6 (0-2, 0-2, 1-2)
Skott: 30-34 (8-12, 9-8, 13-14)