Bättre spel, men inga poäng.

Sura gjorde en bättre insats mot Skövde i deras kula, än i tidigare matcher. Men tyvärr så blev det inga poäng i söndagens match.

Sura började bra och tog ledningen efter 13:41 genom Marcus Eidergård i numerärt överläge. Skövde kvitterade till 1-1 med 1:52 kvar av perioden. Skotten 9-6.

I andra perioden återtog Sura ledningen redan efter 46 sekunder, Oliver Nordmark var målskytten. 3:31 kvitterade Skövde och tog ledingen knappt 3 minuter senare. 8:34 kvittrade Charlie Hellström, men Skövde fick sista ordet och gjorde både 4-3 och 5-3 i andra halvan av perioden, Skotten 12-5.

I sista perioden så reducerade Jakob Forslund efter 10:19 och Sura plockade ut Philip Olsson ur kassen för att få till en kvittering. Men Skövde lyckades slå in pucken i tom Surakasse när matc

huret stod på 18:42. Skotten efter sista perioden 9-8 och totalt 30-19.

En klar uppryckning mot tidigare matcher eller som tränare Conny Grundström säger, Ja det var väl första matchen efter torsken mot Forshaga som vi var tillbaka i normal nivå. Det var väldigt nära att vi kunde kvittera men det ville sig inte riktigt. Tyvärr tycker jag att det är dom individuella misstagen som fäller oss. Det är sånt som måste tvättas bort om vi ska vinna.

Ja då gäller det att ta nya tag till onsdagens match då Malung kommer på besök. Matchstart kl. 19:00.