Inför BHF – Visby/Roma

Nu är det vinna eller försvinna under helgen som gäller för Borlänge Hockey. Efter att ha förlorat tisdagens drabbning borta på Gotland i play-off 2 mötet mot Visby/Roma med 3-2 efter förlängning så vänder BHF hem med känslan av att kunna vända på detta på hemmais.

 

Returmötet spelas på fredag kväll och eventuellt en avgörande match spelas på lördagseftermiddagen.

BHF har under säsongen varit starka på hemmaplan och var sånär att sätta sig i förasätet efter tisdagens match där man tog ikapp ett 2-0 underläge till 2-2 men utvisningar förstörde alltså kvällen till slut.

 

;

Motståndarna Visby/Roma är ett riktigt play-offlag och vet hur sådana matcher skall spelas. Man hade slagit ut Lindlöven i 2-1 i matcher under play-off 1 rundan och hade så matcher i benen sedan förra veckan.

BHF och sin sida har fått vila efter att AllEttan tagit slut och kanske fick man igång kroppen efter en stund i tisdags och kan ta med sig vändningen på ett positivt sätt inför fredagskvällen.

 

19:00 är det som gäller i Borlänge ishall under fredagskvällen. Vid förlust är säsongen över för BHF och vid seger spelas alltså en helt avgörande match även den i Borlänge ishall klockan 16:00 på lördag eftermiddag.

 

Matchens tv-sänds via denna länk: https://live.hockeyettan.se/livestream?id=26107

 

Ni kan även följa liveresultatet här: http://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Live/11308

 

Övriga matcher i ATG Hockeyettan play-off 2:

Huddinge – Vimmerby (0-1 i matchserien)

Hudiksvall – Nybro (1-0 i matchserien)

Mariestad – Östersund (1-0 i matchserien)

Troja/Ljungby – Boden (1-0 i matchserien)

Halmstad – Tranås (0-1 i matchserien)